Hoyalux iD MyStyle V+

Trenuci za pamćenje mogu biti gotovi pre nego što  očekujete. Hoyalux iD MyStyle V+  je novo individualno progresivno dioptrijsko sočivo iz HOYA-e koja klijentima omogućava kristalno jasan vid u sekundi, stavljajući sliku u fokus. Uvek i svuda.

73%* europskih presbiopa ima različitu dioptriju desnog i levog oka. Hoyalux iD MyStyle V+ prvo je svetsko progresivno dioptrijsko  sočivo koje u obzir uzima navedenu razliku i balansira performanse dizajna uz pomoć jedinstvene tehnologije binokularne harmonizacije. Rezultat je:

  • savršeno i bezbrižno fokusiranje
  • konstantna stabilnost
  • izvrsna dubinska oštrina vida

Ovaj potpuno personalizovani progresivni dizajn ne uzima u obzir samo vašu dioptriju, okvir i podatke za ugradnju, već i iskustvo nošenja naočara, zadovoljstvo sa  prethodnim sočivima i karakteristike životnog stila. Stepen  personalizacije je potpun kao i konsultacija vezana za sočiva. Potpuno personalizovano 3D iskustvo rezultat je individualnosti ovog progresiva.

Namenjen je za klijente koji žele najviši stepen personalizacije i konsultacije vezano za sočiva. Ova grupa se sastoji od iskusnih presbiopa koji su živeli sa ograničenjima konvencionalnih progresivnih dizajna i onih koji jednostavno žele najbolje od najboljeg.

*Hoyini podaci: Europske porudžbine progresivnih dioptrijskih sočiva 2007-2013

Karakteristike Prednosti Argumenti za kupovinu
Uzima u obzir dioptriju, dioptrijski okvir i podatke za ugradnju, zadovoljstvo s prethodnim naočarima, karakteristike životnog stila Najviša stepen personalizacije sočiva. Neograničen broj varijacija dizajna 100 % personalizacija potpuno personalizovano 3D iskustvo, univerzalno za svakog pojedinca najveći stepen adaptacije 100% po meri
Integrisani obostrani dizajn površine: vertikalne progresivne komponente na prednjoj površini horizontalne progresivne komponente na zadnjoj površini korekcija u svim smerovima gledanja, ne samo horizontalno i vertikalno kratka, efektivna progresija minimalne distorzije ekstremno prirodno vizualno iskustvo gladak prelaz iz daljine na blizinu najšire moguće vidno polje
iD FreeForm Design Technology: biasferična i atorična freeform obrada površine i poliranje Najveći stepen tačnosti Prirodna i jasna slika u svim smerovima i udaljenostima
Balanced View Control Ekstremno stabilna percepcija slike bez obzira na aktivnosti Nepremostiv osećaj pouzdanosti, 100% stabilnost u pokretu (čak i pri hodanju niz stepenice)