LifeStyle 3

Nova generacija LifeStyle dizajna još se bolje podudara životnom stilu korisnika.

LifeStyle 3, novi i poboljšani progresivni dizajn podudara se sa izazovima današnjeg vida i specifičnim potrebama korisnika.

LifeStyle 3 uključuje varijacije dizajna koji su posebno prilagođeni aktivnim životnim stilovima današnjih korisnika progresivnih naočara..

Današnji presbiopi ne dopuštaju da ih problemi vida usporavaju. Vole putovati i baviti se sportom. Naporno rade. Čitaju knjige i digitalne knjige. Provode puno vremena na tabletima i pametnim telefonima.

Moderni životni stilovi predstavljaju izazov našim očima. Uravnoteženost koja najbolje odgovara korisnicima ne može se postići jednim dizajnom koji bi odgovarao svakome, zato trebamo da proizvedemo pravo dioptrijsko sočivo za određeni životni stil.

Jasna i jednostavna diferencijacija

LifeStyle 3 nudi 3 varijacije dizajna (Indoor, Urban i Outdoor) s jasnom diferencijacijom. To omogućava prilagođavanje dioptrijskih sočiva realnim potrebama, bez komplikacije samog pregleda. Nekoliko jednostavnih pitanja o korisnikovom životnom stilu dovoljni su za odabir dizajna.

Hoya je u LifeStyle 3 integrisala premium Binocular Harmonization Technology™ koji je verifikovan Hoyinim Binocular Eye Modelom.

Binocular Harmonization Technology

Čak i s najmanjom dioptrijom, pozicija kroz koju svetlost prolazi kroz dioptrijsko sočivo biće različita za desno i levo oko, što dovodi do neravnoteže koja uzrokuje probleme, kao što su umorne oči, peckanje i glavobolje. S Binocular Harmonization Technology™, LifeStyle 3 uzima desnu i levu dioptriju kao individualne komponente, definiše potreban binokularan dizajn dioptrijskih sočiva i kalkuliše potrebnu progresivnu distribuciju za svako oko. Rezultat je precizno i bezbrižno fokusiranje, poboljšana stabilnost i bolji dubinski vid.

Binocular Eye Model

Svaki Hoya premium progresivni dizajn razvijen je i podešen prema Binocular Eye Modelu. Model predstavlja patentirani program merenja binokularnih performansi koji verifikuje svaki dizajn u stvarnim životnim situacijama pre odlaska u proizvodnju. Na taj način osigurane su binokularne performance: stabilan vid i bolji dubinski vid u svakodnevnim situacijama.

Hoyain pojednostavljeni portfolio progresivnih dioptrijskih sočiva

Kako bi portfolio Hoya progresivnih dioptrijskih sočiva bio što transparentiniji, pojednostavili smo raspon za lakše razumevanje i preporuku. S LifeStyle 3, Hoya je proširila raspon na 4 opcije. Svaki je jasno diferenciran u prednostima.

Lifestyle 3 prilagođen je dnevnim aktivnostima korisnika i može se odabrati na temelju korisnikovog životnog stila i preferencija. Lifestyle 3 zamenjuje Hoyalux iD LifeStyle V+ progresivna dioptrijska sočiva.