Hoyalux iD LifeStyle V+

Hoyalux iD LifeStyle V+ Hoya-ino je novo progresivno sočivo koje možemo u potpunosti posvetiti vrednim povratnim informacijama vas kao korisnika progresivnih dioptrijskih sočiva. Važne informacije kao što su navike naručivanja i uneteni podaci o navikama nošenja kroz MyStyle iDentifier, doprinele su razvoju novih progresivnih sočiva. Analiza korisnika i direktne povratne informacije kroz testove nošenja, klinička ispitivanja i istraživanja klijenata doprinieli su novom pogledu na vizualne potrebe modernih presbiopa. Zajedno sa novim FreeForm procesom asferizacije i tehnologijom kalkulacije dizajna, Hoyalux iD LifeStyle V+ rezultat je inovacije bazirane na ljudima.

Važan zaključak koji je proizašao iz analize nošenja i podatka o poručivanju je da jedan dizajn ne funkcioniše za sve. Hoyalux iD MyStyle je glavni izvor inspiracije za Hoya-in razvoj Hoyalux iD LifeStyle V+.

Hoyalux iD LifeStyle V+ Harmony je potpuno progresivno sočivo koje ima najudobniju progresivnu distribuciju preko glavnih područja gledanja. Savršen dizajn za iskusne presbiope koju očekuju najbolji mogući vid u svakom polju gledanja.

Karakteristike Namenjen je
Visoki stepen adaptacije Za osobe koje nemaju specifičnih zahteva za glavna vidna područja
Najšire vidno polje na blizinu Zahtevaju najbolji mogući kompletan vid
Zamor oka Uzrokovan preteranom izloženošću plavom svetlu, dugotrajnim gledanjem u monitor te naprezanjem očiju kod čitanja malih slova ili slika.
Glatka tranzicija između različitih vidnih polja Iskusne presbiope i korisnici sočiva
Izuzetno zahvalno za statičke aktivnosti, kao što je čitanje i rad na računaru Za osobe koje puno čitaju, provode puno vremena za računarom

Hoyalux iD LifeStyle V+ Clarity dinamično je progresivno sočivo sa primarnim fokusom na daljiinu. Idealan dizajn za mlade, aktivne presbiope koji zahtijevaju oštar vid i ne prihvataju ograničenja u pokretu.

Karakteristike Namenjen je
Visoki stepen adaptacije Dinamične osobe koje očekuju kristalno jasan vid na daljinu i nesmetan vid u pokretu
Najšire vidno polje za daljinu Mlađe osobe ili aktivne presbiope, kao i za osobe kojima su to prve progresivne naočare
Odlično za vožnju, biciklizam i druge dinamične aktivnosti Puno voze, često su u pokretu i aktivni su tokom dana